Zoals velen heeft ook DRIETAND weefgarens zich de afgelopen tijd willen beraden over de toekomst. De weerslag op onze werking door een fluctuerende energiemarkt bleef niet onbetuigd. We bleven echter niet bij de pakken zitten. Er werd goed nagedacht over hoe we onze dienstverlening konden aanpassen aan deze gewijzigde omstandigheden. Door te herbronnen zijn we erin geslaagd van onze noden een deugd te maken. DRIETAND weefgarens koos er nl. voor om verder te professionaliseren door samen met lokale producenten nieuwe duurzame garens en kleuren te ontwikkelen. We zijn alvast verheugd jullie te mogen begroeten in deze nieuwe webwinkel.

De ESG Green-collectie is een nieuwe collectie met duurzaam geproduceerde garens! Er komen 12 kleuren. Dit garen is samengesteld uit 25% gerecycled katoen "Denim", verder afgewerkt met 50% Viscose en 25% Tencel™- vezels. Duurzaam geverfd ook,- met milieuvriendelijke circulaire stoffen. Heden werken we nauw samen met partners uit de circulaire economie om de kleurencollectie verder te vervolledigen. Deze speciaal voor het handweven ontwikkelde super-blend zorgt voor een multi-draad die de beste kwaliteiten van deze drie vezelsoorten tot hun recht laten komen. Dit garen draagt ook bij tot de betere wereld van morgen! Klik hieronder om alvast aan de slag te gaan met de twee kleuren die nu reeds beschikbaar zijn.

Er is ook een nieuw weefgaren ontwikkeld met 100% viscose vezels. Ook hier komen er 12 kleuren. Ook hier gecertifieerd volgens de hoogste Europese OEKO-TEX standaard. Klik hieronder om alvast aan de slag te gaan met de twee kleuren die nu reeds beschikbaar zijn.

OEKO-TEX